Danas slavi 6. rođendan: Pogledajte preslatke fotografije princa Georgea

Piše: Redakcija

Foto: AFP 

Povodom rođendana svakog djeteta, princ William i vojvotkinja Kate objavljuju nove portrete. Ovog puta to su fotografije malenog princa Georgea koji danas slavi šesti rođendan koje je napravila njegova mama koja inače redovno zadužena za fotografiranje svoje djece. No, ovo je prvi put da je snimila Georgea, jer su to do sada uvijek radili službeni fotografi. 

Foto: AFP

Na objavljenim fotografijama, George, treći u liniji za britansku krunu smiije se pozirajući u engleskom fudbalskom dresu čime je otkriveno da maleni voli fudbal. 

Foto: AFP 

Iako još službeno nije potvrđeno kako će princ proslaviti svoj šesti rođendan, očekuje se da će biti organizirano malo porodično okupljanje u Anmer Hallu u Norfolku gdje će vojvode sa djecom provesti veći dio ljetnih praznika.

Foto: AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti