Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave prvu godišnjicu braka: Za još puno ovakvih

Piše: Redakcija

Pjevačica Franka Batelić i njen suprug bivši hrvatski fudbalski reprezentativac, Vedran Čorluka danas slave prvu godišnjicu braka. Poznati par je tačno prije godinu, izrekao sudbonosno “da”, a svoju ljubav su okrnuli brakom nekoliko dana nakon povratka hrvatske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva.

Ovaj bitan datum u njihovim životima, jedno drugome su čestitali na društvenim mrežama. 

– Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih – napisala je Franka uz nekoliko fotografija s vjenčanja.

I Vedran nije bio ništa manje skroman. 

– Prije godinu. Sretna godišnjica bejbs. Volite te Veks – napisao je on.

View this post on Instagram

Samo romantika ovaj vikend ❤️✨ [Borna Filic/Pixsell]

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Podsjećamo, Franka i Vedran vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u općini Bale. On je odabrao klasično tamnoplavo odijelo, dok je mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici princeza kroja sa srcolikim dekolteom te s velom bogato ukrašenim čipkom. U ruci je nosila buket s bijelim božurima i maslinovim grančicama, a raskošnu vjenčanicu spojila je s jednostavnim bijelim sandalama s blok petom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti