Iza emotivnog susreta Meghan i Beyonce krije se prava drama

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prošli vikend na londonskoj premijeri “Kralja lavova” Meghan Markle i Beyonce su se napokon upoznale. Fotografije emotivnog susreta obišle su svijet, a obožavatelji koji su željo čekali ovaj susret bili su odoševljeni.

Vojvotkinja od Sussexa i pjevačica zagrlile su te plijenile pažnju u svojim savšenim outfitima. Meghan se pojavila u elegantnoj crnoj haljini, a Beyonce u izazovnoj zlatnoj koja je mnogo otkrivala.

 Cijela ova priča s njima činila idiličnom, ali strani mediji pišu da to baš i nije bilo tako.

Foto: AFP

Naime, dok se ova slavna četvorka smješkala, savjetnici Meghan i Harryja navodno nisu nimalo bili sretni jer su Beyonce i Jay Z prekršili protokol tako što su na premijeru stigli nakon Harryja i Meghan.

Foto: AFP

Kasnili su čak 90 minuta jer je pjevačica imala problema s poprilično izazovnom haljinom koju je izabrala za ovu prigodu. Pošto se ekipa pjevačice, kao i sama Beyonce, odlučila držati prvog izbora za koji su se odlučili, krojačica se u zadnji tren bacila na rješvanje problema. Cijela ova situacija nije se nimalo svidjela kraljevskim savjetnicima, pogotovo jer se Beyonce na kraju pojavila u haljini kojom je, kakva god da bila, na zasjenila Meghan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti