Legendarna glumica o borbi kroz koju je prošla nakon moždanog udara: Izgubila sam sve što sam imala

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtoXGZ3lKFq/

Slavna američka glumica Sharon Stone ovih dana progovorila je o svojoj borbi nakon što je prije 18 godina doživjela teški moždani udar. Stone je optužila Hollywood da je bio brutalno bezobrazan prema njoj nakon njene bolesti. Na humanitarnoj večeri posvećenoj zdravlju ženskog mozga, Sahron je za Variety istakla koliko zapravo moždani udar može biti opasan za ženu i koliko joj je potrebno vremena za oporavak.

– Meni je trebalo sedam godina da dođem sebi, devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpila sam neljubaznost i drskost od mojih kolegica pa do sutkinje koja je odlučivala o starateljstvu nad mojim sinovima – otkrila je Sharon, nekadašnji seks simbol Hollywooda.

U to vrijeme Sharon Stone razvodila se od novinara Phila Bronsteina, a istovremeno je pokušavala zadržati status tražene glumice u Hollywoodu.

– Ja sam u to vrijeme bila najtraženija glumica, vruća roba, razumijete me? Borila sam se za starateljstvo nad sinovima, pokušavala normalno funkcionirati, raditi, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živjela… izgubila sam sve što sam imala. Tada sam izgubila status koji sam imala u Hollywoodu – iskreno priznaje Sharon, te dala savjet drugim ženama.

– Ako vas stvarno jako boli glava, morate otići u bolnicu. Ja sam se javila liječnicima u bolnici tek treći dan nakon moždanog udara. Većina ljudi umre u tom periodu, imala sam tek 1% šanse da preživim do operacije. Mjesec dana nisu znali hoću li preživjeti. Nisam imala pojma da sam bila u tako teškom stanju, sve dok nisam pročitala u novinama.

Istakla je i kako joj je karijeru, nakon bolesti, spastio Dior unosnim ugovorom 2005., a zatim je povukla paralele između svoje sudbine i one princeze Diane.

– Obje smo bile izuzetno popularne, a onda je ona umrla, a ja sam imala moždani udar. I svi su nas zaboravili.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti