Aleksandra Prijović otkrila kada je pravo vrijeme za drugo dijete

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Aleksandra Prijović se samo nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra vratila poslovnim obavezama i nastupima, a fanove pri svakom javnom pojavljivanju oduševi svojom figurom. Mlada mama je u nedavnom intervjuu za “Azru”,  otkrila da se skoro vratila na kilažu koju je imala prije trudnoće, ali i to kako je to postigla.

View this post on Instagram

Stage outfit😋

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

– Bila sam kod nutricioniste koji je napravio režim ishrane za mene. Uvijek sam sita, a hranim se zdravo. Kilogrami su se gubili i već sam skoro iste težine kao prije trudnoće. Red, rad i disciplina. Kao i u svemu – rekla je ona.

View this post on Instagram

@faustopuglisi 💃🏻

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Bez obzira na sve Aleksandra ne krije kako bi voljela imati još jedno dijete, pa je za „Blic“ otkrila kada je pravo vrijeme za dolazak nove bebe u porodicu Živojinović.

View this post on Instagram

A danas šoping… 🙈😬

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

– Voljela bih da sačekam bar dvije, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bih mogla ranije, tako da će sigurno proći dvije godine prije drugog deteta – kaže Aleksandra.

– Jedva sam čekala da stanem na binu i da zajedno pevamo. Ovo je bila divna pauza u kojoj sam uživala, a povratak nastupima sam jedva čekala. Osećaj kada izađete ljude i vidite koliko vas vole je neopisiv.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti