Kevin Spacey izbjegao zatvor: Oslobođen optužbi za napad koji se desio prije tri godine

Piše: Redakcija

Kevin Spacey / AFP

Kako prenosi CNN, američki glumac  Kevin Spacey oslobođen je optužbi za seksualni napad na 18-godišnjaka, koji se dogodio prije nešto više od tri godine u jednom baru u Nantucketu. Glumca su optuživali kako je tada napio maloljetnu žrtvu, te da ga je kasnije počeo dodirivati. Optužnica protiv glumca je odbačena nakon što je mladić prošle sedmice odbio svjedočiti.

AFP

Mladić je trebao svjedočiti o tome gdje se nalazi mobitel putem kojeg je slao djevojci poruke i kratke videe u vrijeme navodnog napada. Radi se o ključnom dokazu za cijeli slučaj, a kada sudac tražio da se preda sudu zbog detaljnog istraživanja, tužitelj je izjavio kako ne zna gdje se nalazi. Tako se situacija ipak odigrala u korist glumca pa je izbjegao moguću kaznu od čak pet godina zatvora.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti