Stroga majka: Evo šta Nataša Bekvalac ne dopušta kćerki

Piše: Redakcija

Poznato je da srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac ima dvije kćerke, jednoipogodišnju Katju i 12-godišnju Hanu. Iako biste, možda, na prvu pomislili da je Nataša blaga majka, novosadska barbika otkrila je da nije baš tako. Naime, ona je u emisiji “AmiG Show” otkrila šta je ono što svojoj starijoj kćerki ne dopušta. 

– Moj i Hanin odnos djeluje prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada pretjeruju u preuveličavanju svoje uloge jer mi možemo mnogo više da naučimo od svoje djece, nego oni od nas. Kada me nešto lijepo zamoli, kako da kažem ne? – rekla je Nataša i dodala da Hani, još uvijek, ne dopušta da ima profil na Instagramu. 

– Smatram da je degutantno da djevojčice s 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj Instagram i do kad može, bit će tako – rekla je ona. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti