Aleksandra i Filip ne kriju koliko se vole

Piše: Redakcija

Mladi bračni par, poznata pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, ne kriju koliko se vole. Aleksandra je u intervjuu koji je nedavno dala za naš magazin otkrila da su od samog početka znali da su stvoreni jedno za drugo.

– Mi smo od prvog dana znali da smo stvoreni jedno za drugo i brzo nakon stupanja u vezu smo počeli da živimo zajedno. Tako da brak nije ništa posebno promijenio u našim životima. No, dolazak Aleksandra jeste promijenio,  jer od tog trenutka sve ima drugi smisao. Znamo za šta se borimo, radimo, smijemo… – rekla je ona tada. 

Mladi roditelji uživaju u toj ulozi, a pjevačica nam je otkrila i to jesu li podijelili obaveze oko sina. 

– Filip i ja zaista ne gledamo ko šta radi jer radi ko šta stigne. Sve radimo zajedno. Zbog poslovnih obaveza koje imamo s nama je sada i jedna žena koja je postala kao član naše porodice, a koja voli Aleksandra i, kada treba, po nekoliko sati brine o njemu. Zajedno s našim majkama – rekla je ona. 

A to koliko se vole njih dvoje svakodnevno pokazuju i na društvenim mrežama objavljujući zajedničke fotografije. Posljednjom su posebno oduševili fanove. 

View this post on Instagram

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) on

Pročitajte još