Norveška princeza i biseksualni šaman imaju novu prijateljicu: Upoznati nju nevjerovatan je dar

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Norveška princeza Marta Louise na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je s poznatom holivudskom glumicom Gwyneth Paltrow. Princeza nije krila oduševljenje što su se srele.

– Upoznati Gwyneth Paltrow nevjerovatan je dar. Tvoja mudrost, snaga, jasne vizije i nježna duša s nevjerovatnim smislom za humor bili su doista inspirativni. Hvala ti što si bila takva kakva jesi i što si nas prihvatila širom otvorenih ruku. Jedva čekam naš ponovni susret! – napisala je uz fotografiju.

Navodno, šaman je dugogodišnji duhovni savjetnik holivudske glumice, koju je sada upoznao i sa svojom novom partnericom.

Foto: AFP

Podsjećamo, prije dva mjeseca norveška princeza je objavila kako je njena srodna duša i novi dečko šaman Derek Verrett. Nakon ove vijesti poznati šaman stigao je u Norvešku kako bi zajedno krenuli na turneju kroz pet gradova.

Izvor blizak paru tad je kazao za “Daily Mail” da je onaludo zaljubljena u šamana, te da je osim što je njegova nova djevojka ujedno i klijentica.

– Zaljubiti se u klijenta bila je posljednja stvar na umu šamana Dureka, no privlačnost između njih dvoje bila je fatalna – rekao je izvor.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti