Emotivna poruka suprugu: Poznata TV voditeljica proslavila osmu godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Urednica i voditeljica na BHT1 televiziji Maja Čengić Miralem i njen suprug Gordan danas proslavljaju osmu godišnjicu braka. Ovim povodom Maja je na Facebooku objavila zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da je par zaista sretan te suprugu čestitala godišnjicu.

– Sretna nam godišnjica braka ljubavi! Da izdržiš sa mnom još barem narednih osam- napisala je uz fotografiju. 

Foto: Facebook

Maja i Gordan imaju sina Vanju.

– Rođenje djeteta mijenja cijeli život, to je logično. U našem slučaju, s obzirom na to da smo u istoj godini stupili u brak i dobili dijete, Vanja je bio s nama sve vrijeme, tako da smo od početka funkcionisali utroje. Najprije kroz trudnoću, a poslije, pred kraj te iste godine, i kroz njegov dolazak na svijet. Suprug i ja nismo imali priliku živjeti neki uobičajeni bračni život poput onih parova koji tek nakon nekoliko godina dobiju dijete. Prilagodili smo se činjenici da smo vrlo brzo postali roditelji i zajedno s našom bebom smo otkrivali novi život i uživali u njemu. Kako tada, tako i danas – rekla je Maja nedavno za “Azru”. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti