Zbog zdravstvenog stanja morat će otkazati nastupe

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša poznata je po svom stavu jake žene, koja gotovo nikada ne priča o svojim problemima, međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci skrivala je kako trpi velike bolove zbog kojih je otkazala nastupe i hitno mora ići na liječenje, piše Story.rs.

Kako navode, bolove je bezuspješno ublažavala lijekovima, ali je došlo do toga da joj remete obavljanje čak i uobičajenih dnevnih aktivnosti, pa je zbog toga odlučila otići na pretrage. Nalazi su pokazali kako joj je zdravlje oubiljno ugroženo.

View this post on Instagram

Blue

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Jelenu cijeli život muče migrene pa je mislila da je intenzivna bol koji već dugo osjeća u vratu i donjem dijelu potiljka posljedica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kralježnicom, obratila se liječniku koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgensku snimku – otkrio je izvor blizak pjevačici za Story.rs.

View this post on Instagram

Pink clouds ☁️ 💕

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Hrskavica između dva vratna pršljena je istrošena i Jelena hitno mora početi s liječenjem, koje je u ovom slučaju izuzetno komplicirano. Liječnici su joj savjetovali da otkaže poslovne obaveze, što je ona odbila. Jelenini prijatelji, kao i suprug Duško i tetka Danijela, nadaju se da neće biti svojeglava i da će slušati savjete liječnika te smanjiti broj nastupa tokom idućih mjeseci – pojasnio je izvor.

View this post on Instagram

👩‍👧‍👧

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti