Özcan Deniz ne tuguje: Dobra strana razvoda

Piše: Redakcija

Iako bi mnogi, možda, očekivali da će tugovati  poznati turski glumac Özcan Deniz  će razvod od 24 godine mlađe supruge Feyze okrenuti u svoju korist. Naime, on je odlučio da medijsku pažnju, koju je dobio zbog razvoda, iskoristi kako bi se nakon duže pauze ponovo posvetio svojoj pjevačkoj karijeri. Tako će ovog ljeta održati niz koncerata, a njegovoj  popularnosti čak i u svijetu muzike  je u mnogome  doprinijela uloga u seriji “Istanbulska nevjesta”. 

https://www.instagram.com/p/Bn0v_IcHjN7/?utm_source=ig_embed

Podsjećamo, vijest o razvodu slavnog glumca i njegove supruge objavljena je krajem juna ove godine. Par ima 14 mjeseci starog sina  Kuzeya, a kao glavni razlog razvoda navodilo se to što Feyza, navodno, nije ispunjavala majčinske obaveze. No, njih dvoje su se dogovorili da dijele starateljstvo nad sinom. U braku su bili 15 mjeseci. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti