Jedne je oduševila, a druge šokirala: Slavna pjevačica pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu

Piše: Redakcija

Popularna hrvatska pjevačica Severina, ako je suditi po objavama na Instagramu, trenutno sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom odmara u Turskoj. Iako već neko vrijeme nailazi na komentare da je premršava Severina se ne obazire na to s obzirom na činjenicu da je posljednjom objavom na Instagramu pokazala svoje isklesano tijelo. Naime, Severina je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, te podijelila fanove s obzirom na činjenicu da su jedni komentirali da je premršava, a drugi da odlično izgleda za nekoga ko ima 47 godina. 

Inače, Severina je nedavno za hrvatske medije govorila o sve češćim komentarima na račun toga da je premršava. 

– Kažu da sam strašno mršava, a ja sad imam istu kilažu kao kad sam ostala trudna. Nije me bilo dugo na televiziji, pa je možda zbog toga – rekla je ona u jednoj televizijskoj emisiji. 

Podsjećamo, Severina se prije nekoliko dana na društvenim mrežama se požalila da im jedna osoba kvari idilčni odmor u Turskoj. Naime, iako nije imenovala o kome je riječ, iz onoga što je napisala se može zaključiti da misli na svog bivšeg supruga Milana Popovića s kojim je i dobila sina. 

– Mi imamo soli u glavi… Nego, jeste li primjetili da mi neki zli čarobnjak iz Oza skida s Instagrama prekrasne fotografije s mojim sinom? Srećom, osmijehe nam ne može skinuti…. Čime li se bave te businessman starlete… kako to, kako to – napisala je ona na Instagramu. 

https://www.instagram.com/p/Bz0u04hBkXf/?utm_source=ig_embed

Podsjećamo, Milan i Severina se trenutno bore za starateljstvo nad sinom, a šta je o tome za naš magazin govorio Milan Popović čitajte ovdje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti