Veliki pomak u borbi za starateljstvo između Angeline Jolie i Brada Pitta

Piše: Redakcija

AFP

Pune su tri godine otkako je glumica Angelina Jolie predala papire za razvod od Brada Pitta i od tada traje njihova bitka oko starateljstva nad šestero zajedničke djece. Uprkos nesuglasicama, čini se da su bivši supružnici sada pronašli riješenje, pa se cijelom postupku nazire kraj.

https://www.instagram.com/p/BWZ_ac2nzQb/

Njenoj upornosti i želji da dobije potpuno starateljstvo čini se napokon je došao kraj, pa je Angelina Jolie ipak odlučila popustiti u bitci za šestero djece koje dijeli s Bradom. Kako prenose strani mediji, slavna glumica je nakon Bradova ultimatuma i opaske sudca da odugovlači cijeli proces, ipak pokazala dobru volju. Ocu svoje djece i bivšem suprugu ponudila je da djeca provedu ljeto kod njega, a cijela stvar izuzetno je razveselila Pitta, koji pune tri godine za tako nešto nije dobio priliku.

– Angelina će mnogo vremena ovog ljeta provoditi u Ney Mexicu, na snimanju filma Those Who Wish Me Dead, pa je kontaktirala Brada i ponudila mu da brine o djeci dok nje nema – kazao je izvor za američke medije.

https://www.instagram.com/p/BWcC92VH9Yr/

Par zajedno dijeli 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, godinu dana mlađu Zaharu, 13-godišnju Shiloh, i 10-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, pa je ovakav korak u teškoj i dugotrajnoj borbi za starateljstvo, mnogima dao tračak nade da su rastavljeni glumac i glumica ipak odlučili svoj inat i osjećaje staviti po strani, a gledati dobrobit djece prije svega.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti