Ona ga je koštala braka: Najbogatiji čovjek na svijetu potvrdio vezu sa zanosnom Lauren

Piše: Redakcija

Foto: AFP 

Najbogatiji čovjek na svijetu, vlasnik “Amazona” Jeff Bezos privukao je veliku pažnju na jučerašnjem finalnom meču Wimbledona . Naime, on se pojavio s s 49-godišnjom voditeljicom Lauren Sanchez, po prvi put nakon razvoda od dugogodišnje supruge, Mackenzie Bezos. Upravo ovaj događaj mjesto je na kojem je ovaj zaljubljeni par odlučio javno potvrditi svoju vezu. Nisu se sramili pokazati kakav odnos imaju te su razmjenjivali nježnosti ne mareći za tuđe poglede. 

Foto: AFP 

Podsjećamo, prije sedam mjeseci saznalo se za njihovu aferu. Prije nekoliko dana Jeff i Mackenzie su okončali razvod koji ga je košta preko 38 milijardi dolara. MacKenzie je u maju obećala dati polovinu bogatstva u humanitarne svrhe kako bi se priključila kampanji “Giving Pledge” koju su 2010. pokrenuli milijarder Warren Buffett i “Microsoftov” suosnivač Bill Gates.

Foto. AFP 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti