Željko Joksimović oduševio komentarom o Jovani

Piše: Redakcija

Jovana i Željko Joksimović jedan su od poznatih parova koji nastoje da svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti, što je svakako razlog zbog kojeg su svi njihovi fanovi bili oduševljeni kada je popularni pjevač prokomentirao izgled svoje supruge, tačnije fotografiju na kojoj je potpuno prirodna. Tom prilikom je otkrio i neke privatne detalje. 

– Rijetko dijelim potpuno privatne trenutke jer imam utisak da je sve dobilo svoju krajnost, pa i sadržaj koji se plasira na društvenim mrežama. Nešto mora ostati samo naše. Ta vrsta “social media reality” programa na koju svaki pojedinac može ili ne mora da pristane dovela nas je do toga da se ljudi odriču svojih privatnih, intimnih trenutaka u zamjenu za lajkove ili pratioce. Ja se toga čuvam, a pomalo me i brine. Što se tiče Jovane, gotovo nikada je nećete vidjeti preko dana sa šminkom. Ona je meni uvijek  prelijepa, a osjeća se najbolje kada je potpuno prirodna – rekao je Željko za srbijanske medije. 

Podsjećamo, Jovana i Željko imaju troje djece. 

View this post on Instagram

❤️ naše leto #friends #love #summer #tassia

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti