Jennifer Lopez: Shrvana sam i srce mi je slomljeno

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk_fS6glKUh/

Jennifer Lopez trenutno je na svojoj četvrtoj turneji “It’s my party tour” koju je organizirala kao svojevrsnu proslavu svog 50. rođendana koji je proslavila prošlog mjeseca. Latino diva planira obići četiri kontineta te održati 36 koncerata.

No, koncert koji je trebala održati sinoć na Madison Square Gardenu morala je otkazati zbog nestanka struje, pa stvari nisu išle onako kako je Jennifer zamislila.

– Shrvana sam i srce mi je slomljeno što ne mogu nastupati večeras za vas. Sve ću vam nadoknaditi, obećajem. Volim vas.  Ne znam što bih rekla, pogotovo nakon tako uspješnog prvog nastupa. Dajem vam svoju riječ da ćete dobiti sve što ste platili. Vratit ćemo se i napravit ćemo show za pamćenje. Žao mi je što se ovo dogodilo, ali bilo je izvan moje kontrole – rekla je  u videu koji je objavila na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti