Slavlje u porodici Ibričić

Piše: Redakcija

Malena Ema, kćerka bh. fudbalera Senijada Ibričića i njegove supruge Anite, proslavila je treći rođendan.

Kako se može vidjeti na fotografiji, koje je mama Anita objavila na Instagramu, proslava je protekla u znaju omiljenih likova iz crtanih filmova – Miki i Mini Maus.

Senijad i Anita roditelji su dvije kćerke, Lejle i Eme te sina Edina.

– Kao djevojka sam voljela i čuvala tuđu djecu, pa sam jedva čekala da imam svoju. U ulozi majke troje djece se snalazim odlično. Živimo potpuno normalan porodični život, a najviše uživam u vremenu koje provodimo s djecom. Naša svakodnevica je potpuno ista kao kod većine parova koji imaju djecu. Sve se vrti oko njih, samo što moj suprug ne ide na klasičan posao nego na trening ili utakmicu. Velika privilegija toga  što je Senijad fudbaler, jeste što smo zbog toliko promijenjenih sredina već jako mladi naučili koliko znači porodica, jer se na kraju samo jedno na drugo možemo 100 posto osloniti, a ostalo je sve prolazno – rekla je  Anita jednom prilikom za “Azru”.

https://www.instagram.com/p/BzambIOhcLK/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti