Američka glumica preminula nakon teške bolesti

Piše: Redakcija

Američka glumica Denise Nickerson preminula je jučer  63. godini. Tužnu vijest je objavila njena porodica na društvenim mrežama.

– Otišla je – napisali su kratko.

Denise je najpoznatija po ulozi u filmu “Willy Wonka i fabrika čokolade”, a imala je problema sa zdravljem od 2018. godine kada je pretrpjela moždani udar. Iako je imala doktorsku skrb, početkom sedmice je zbog upale pluća primljena u bolnicu. Kako je bolest bila preteška, njen oslabljeni organizam se nije mogao izboriti te je pala u komu iz koje se više nije ni probudila.

Podsjećamo, Denise se u svijetu filma pojavila kada je imala samo 13 godina, a pojavila se i u poznatoj TV seriji “The Brady bunch”. Iako je glumu napustila sa samo 21 godinu, u ovom svijetu je ostala itekako upamćena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti