Fanovi napali Jasona Momou: Gdje su nestali mišići

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BatLalVHx9E/

Jason Momoa našao se na meti hejtera kojima je zasmetao njegov ‘dad bod’. Glumac poznat po ulogama u ‘Igri prijestolja’ i ‘Aquamanu’ i prepoznatljiv po svojim mišićima ovih je dana snimljen bez majice, a dežurni kritičari odmah su ga napali da se malo ‘zapustio’. 

Paparazzi fotografiju je na svom Instagramu objavio portal Us Weekly, a ispod su se zaredali komentari poput: ‘Pa gdje su mu nestali mišići?’ i ‘Kakav je ovo pivski trbuh?’. 

Ubrzo su se javili Jasonovi obožavatelji koji su hejterima poručili da glumac svejedno izgleda bolje nego ‘većina muškaraca na svijetu’. 

No izgleda da se Momoa uopće ne zamara negativnim komentarima, već sa suprugom Lisom Bonet i djecom uživa na odmoru u Veneciji. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti