Je li njihova veza samo dobar marketinški trik?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Zajedno s izlaskom njenog novog ljetnog hita pod nazivom Senorita, mlada kubanska pjevačica Camila Cabello raskinula je svoju vezu s deset godina starijim Youtuberom Mathewom Husseyjem. Ubrzo nakon vijesti o raskinu Camilla se našla u zagrljaju svog kolege pjevača i prijatelja Shawna Mendsea, s kojim je i uradila ovu pjesmu i spot.

Camila i Shawn su se potrudili da za pjesmu Senorita urade i odgovarajući, zavodljivi spot, u kojem su glavne uloge upravo dodjeljene njima. Zbog scena iz ovog spota mnogi su počeli komentirati kako je iz ove saradnje rodfila ljubav, no par je redovno demantirao ovakav vid glasina, a onda su odlučili ne davati nikakve odgovore.

https://www.instagram.com/p/BztuNWrn42b/

Nakon snimljenih fotografija koje su počele kružiti društvenim mrežama, krenula su nagađanja kako je upravo ovaj mladi pjevač kriv za njen raskid veze koja je trajala 18 mjeseci s Husseyjem. Ali ne misle svi tako. Sve više njenih fanova uvjereno je kako je ovdje riječ o samo marketinškom triku kako bi njihova pjesma postala što slušanija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti