Bivša teniserka pokazala vitku liniju nakon što je postala majka blizanaca

Piše: Redakcija

Bivša teniserka, Ana Kurnjikova, prije dvije godine ostvarila se u ulozi majke. S pjevačem Enriqueom  Iglesiasom dobila je blizance, a nakon toga nije se baš često pojavljivala u javnosti. Zgodna mama nedavno je pokazala svoju savršenu liniju, a mnogi su se iznenadili kako izgleda. Mnoge žene nakon porođaja brinu nakupljeni kilogrami i novi izgled tijela na koji do tada nisu navikle, pa se zbog toga podvrgavaju dijetama koje baš i nisu od velike koristi.

Ana Kurnjikova sada je otkrila svoju tajnu besprijekornog izgleda nakon poroda blizanaca. Ova proslavljena Ruskinja cijelo je djetinjstvo i tinejdžerske godine provela u profesionalnom sportu pa joj je volja za tjelovježbom i treningom jednostavno postala rutina. Sve to se nije nije promijenilo ni nakon što je rodila blizance prije dvije godine, ali je Ana svoje treninge prilagodila novim obvezama i stanju tijela, a rezultati su itekako vidljivi.

View this post on Instagram

🎈🎈🎈@cosmopolitan_russia #cosmo25

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

 – Dok djeca spavaju ja obavim trening. Obično prakticiram jogu ili pilates. Od podneva počinju redovni kućanski poslovi i sve završava oko 8 navečer kada me možete pronaći izmorenu na kauču – kazala je Kurnjikova u svom posljednjem razgovoru za britanski The Sun.

Zahvaljujući genetici Ana u trudnoći nije nakupila mnogo kilograma, pa su rijetki znali da je uopće trudna jer je uspjela svoj trbuščić dugo prikrivati. Lijepa plavuša dodala je kako fenomenalan rezultat zategnutog tijela nakon poroda ne bi bio moguć bez pravilne prehrane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti