Nije sve savršeno kao što izgleda: Jennifer Lopez priznala da nije zadovoljna sobom

Piše: Redakcija

Latino diva Jennifer Lopez trenutno putuje po SAD-u okviru turneje “It’s my party”, a fanovima je odlučila pokazati da nije baš sve tako sjajno kao što izgleda. Naime, na videu koji je podijelila se vidi njeno nezadovoljstvo zbog nastupa tokom kojeg se udarila mikrofonom u lice i počela krvariti. Jennifer je nakon nastupa u backstageu počela plakati i rekla kako nije zadovoljna sobom, a najveću podršku joj je pružio zaručnik Alex Rodriguez.

– Ti zaista ne vidiš koliko si odlična – rekao joj je on, nakon čega je ona dodala to da nikada ne zaboravlja stvari, a sada joj se desilo da zaboravi dio koreografije. 

Pogledajte video u kojem Alex podržava Jennifer. 
 

Podsjećamo, par je zajedno od 2017. godine, a od početka su pokazivali da je njihova veza ozbiljna. Vjerili su se u martu ove godine, a datum vjenčanja još uvijek nisu otkrili. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti