Poznata bh. blogerica trudničke dane provodi na Baliju

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata bh. blogerica Zerina Šemsović Suyabatmaz ovih dana uživa na Baliju. Na egzotično putovanje je otišla s mužem Burakom, a otkrila je i da u 22 sedmici trudnoće. 

– Baby Bali. Nas troje putujemo prvi put – napisala je uz romantičnu fotografiju na kojoj su muž i ona na kojoj se vidi da joj trudnoća zaista godi.

Podsjećamo, Zerina je jedna od  najutjecajnijih bh. blogerica, a s Burakom, koji je porijeklom Turčnin, vjenčala se prošle godine, a u vezi su bili šest godina. 

– Bilo je to vjenčanje koje je trajalo 15 sati. Bili su ljudi koji nas vole i koje volimo. Bio je dernek, pravi dernek, a zahvaljujući tim ljudima koji su se istinski veselili zbog nas dvoje gledajući nas kako smo odrasli zajedno – napisala je Zerina nakon vjenčanja na Instagramu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti