Justin i Hailey Bieber proslavljaju prvu godišnjicu braka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/

Pratite li redovno svijet bogatih i slavnih, onda znate kako je mladi pjevač Justin Bieber itekako iznenadio javnost kada je za vrijeme romantičnog putovanja 2018. godine zaprosio manekenku Hailey Baldwin, a zatim se ubrzo s njom i vjenčao.

View this post on Instagram

my only bubba

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

I dok je svijet mislio kako će to učiniti s prvom ljubavi Selenom Gomez, par je ponovno prekinuo, a ona je ubrzo završila na još jednom liječenju od depresije. Uprkos sretnim vijestima o zarukama i vjenčanju, i muzičar je počeo izgledati sve lošije te se čudno ponašati. Mogi su mislili da je razlog tome upravo Selena. No, muzičar je često iskreno pričao o konzumiranju Xanax tableta, ali i promiskuitetnosti zbog koje se osjećao jako loše i posramljeno.

– Mama mi je uvijek govorila da žene treba tretirati s poštovanjem. To mi je bilo u glavi i dok sam se drugačije ponašao – otkrio je jednom prilikom, no bolje upućeniji izvori tvrde kako njegovo emotivno stanje nema nikakve veze s 22-godišnjom manekenkom.

– Justin je jako sretan s Hailey. Puno mu je pomogla u borbi protiv depresije i kraj nje se osjeća samopouzdano i zahvalno – otkrili su za britanski The Daily Mail, a raskošno vjenčanje trebalo bi se održati ove godine, čim Justin riješi sve probleme.

Iako još uvijek nema vijesti o crkvenom vjenčanju i svadbenom slavlju, par danas proslavlja svoju prvu godišnjicu braka, a Hailey je iskoristila priliku i čestitala mu godišnjicu.

– Prije godinu sam rekla da ću biti tvoj najbolji prijatelj u životu, a danas volim te najviše na svijetu… život je mnogo ljepši svakoga dana zbog tebe, moje srce pripada tebi zauvijek. Učimo i rastemo zajedno – napisala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti