Iako su svi mislili da je tu: Zašto Sylvester Stallone nije došao s porodicom u Hrvatsku na odmor?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Iako su mnogi hrvatski mediji pisali da će holivudska zvijezda Sylvester Stallone na obalama Jadrana proslaviti svoj 73. rođendan, pokazalo se da je ta informacija netačna, piše “Slobodna Dalmacija”.

Naime, prije nekoliko dana iz Venecije u Split je doputovala njegova porodica – supruga Jennifer Flavin i njihove kćerke Sistine Rose, Sophia Rose i Scarlet Rose, s prijateljima.

Iznajmii su luksuzni 50-metarski jedrenjak “Meira”, čiji sedmični najam tokom turističke sezone košta 133.000 eura. Tokom posjete nezaobilazni otoci bili su Brač i Hvar, čudesna plaža Zlatni rat, ali i riblji restoran “Gariful”, u kojem u pravilu odsjeda svjetski jet set.

O tome da su ugostili porodicu poznatog američkog glumca, njihova blogerica I. V. napisala:

– Stalloneova supruga i tri kćeri, kao gošće “Garifula”, pokazale su nam da su jednako zanimljive kao i glava porodice. Dame su u naš restoran stigle u 21 sat, da bi uživale u gastronomskim specijalitetima kuće, pijanom jastogu i svježe ulovljenoj ribi, dok su pile jedno od vina s naše izuzetne vinske karte. Potvrđeno nam je i to da Sylvester Stallone, nažalost, nije mogao doći u Hrvatsku zbog svojih poslovnih obaveza, što je ustvari ekskluziva za koju prvi put čujete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti