Stefan Živojinović otkrio šta bi najviše oduševilo Brenu i Bobu

Piše: Redakcija

 

Pjevač Stefan Živojinović, stariji sin poznate pjevačice Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, je za srbijanske medije otkrio šta bi to najviše oduševilo njegove roditelje. 

– Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao im da se ženim – rekao je Stefan.

Ovaj mladi i perspektivni pjevač je u jednom od intervjua za naš magazin otkrio  kakva to djevojka može privući njegovu pažnju. 

View this post on Instagram

Studio čeka, vreme je za povratak i novu pesmu. 😎

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

– Najviše me privlače djevojke koje imaju neki cilj u životu i koje se bore za nešto. Kad je o ljepoti riječ, svaka djevojka je najljepša na svoj način, međutim, ta borbenost i želja da postignete nešto, jeste ono što vas izdvaja od drugih – rekao je on tada. 

Podsjećamo, Stefana su nedavno srbijanski mediji povezivali s kolegicom Milicom Pavlović, ali se njih dvoje o tome nisu izjašnjavali. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti