Meghan podržala prijateljicu na Wimbledonu: Buntovna vojvotkinja nastavlja po svom

Piše: Redakcija

Britanska vojvotkinja Meghan Markle nije propustila meč svoje prijateljice, teniserke Serene Williams na Wimbledonu, a najviše se govorilo o odjevnoj kombinaciji koju je ovom prilikom nosila. Naime, vojvotkinaj se ovog puta odlučila za udobnost te je odabrala casual farmerke, pamučnu crnu majicu i bijeli sako na pruge. Cijeli outfit je upotpunila bijelim šeširom i crnim sunčanim naočalama, kao i klasičnim crnim salonkama brenda “Manolo Blahnik”. Detalj koji je svakako privukao najviše pažnje je njena ogrlica sa slovom A, koja je diskretna posveta njenom sinu Archieu. 

No, ono što su fanovi kraljevske porodice, također, primjetili je to da je Meghan ovom odjevnom kombinacijom još jednom prekršila kraljevska pravila koja bi joj trebala nametnuti da u ovim situacijama nosi haljine. Pogledajte kako je Meghan izgledala. 

Podsjećamo, Harry i Meghan  u subotu će krstiti svog dva mjeseca starog sina Archiea. Ovu vijest su zvaničnim saopćenjem potvrdili iz palače. 

– Archie Harrison Mountbatten-Windsor bit će kršten na intimnoj ceremoniji u subotu 6. jula. Kristit će ga nadbiskup od  Canterburyja u  kapeli u zamku Windsor. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa će podijeliti nekoliko fotografija sa ceremonije. Imena kumova će, u skladu s njihovim željama, ostati tajna – stoji u saopćenju. 

Podsjećamo, Meghan i Harry su se vjenčali u maju 2018. godine, a 6. maja ove godine su dobili svog prvog sina. Najavljeno je da će maleni Archie ove jeseni, zajedno s roditeljima, krenuti na svoju prvu zvaničnu turneju, a tročlana porodica će posjetiti  Malawi, Angolu u i Južnu Afriku. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti