Emina Jahović ponovo u vezi s turskim milijarderom

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Emina Jahović ponovo se našla u žiži medija, a sve zbog svoje veze s turskim milijarderom Sadetom Saranom. Kako navode strani mediji Emina i Sadet su svoju vezu započeli u oktobru prošle godine, a onda su nakratko prekinuli u februaru ove. Ubrzo nakon prekida par je odlučio svojoj vezi dati još jednu šansu, te čuvati je od javnosti.

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže šute o romansi i da je se kriju dok god budu mogli. Međutim, poslije pet mjeseci viđanja u tajnosti, pjevačica je htjela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s djecom zbog njenog novog dečka – otkriva izvor za Alo i dodaje da je turski pjevač Mustafa Sandal prije mjesec dana napravio pravi haos kada je vidio da Emina svuda vodi djecu sa Sadetinom.

– Mustafa na početku nije želio da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludio i nije htio Emini to veče da vrati djecu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pjevačica je čak htjela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da vjeruje da bi Mustafa htio da joj otme djecu zbog veze sa Sadetinom – otkrio je izvor za pomenuti list.

https://www.instagram.com/p/BzJlybHCksM/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti