Drugo vjenčanje unuke Grace Kelly: Slavlje u znaku treće haljine

Piše: Redakcija

Vikend iza nas su brojne slavne ličnosti izabrale za stupanje u bračnu zajednicu, a jedna od njih je svakako i unuka princeze Grace Kelly. Naime, Charlotte Casiraghi i njen izabranik, filmski producent Dimitrije Rassamaov su organizirali svoje drugo, ovog puta crkveno vjenčanje. Slavlje koje su priredili za najbliže prijatelje i članove porodice bilo je dovoljan povod da Charlotte obuče svoju treću vjenčanicu. 

Naime, tokom građanskog vjenčanja ona je nosila mini haljinu brenda “Saint Laurent”, a zatim i bijelu haljinu modne kuće “Chanel” koju je upotpunila bakinom ogrlicom, da bi za crkveno vjenčanje obukla kreaciju luksuznog brenda “Giambattista Valli”. Riječ je o bijeloj haljini od šifona koja je ukrašena romantičnim detaljima.

Pogledajte haljine koje je nosila na vjenčanjima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti