Slađa Allegro proslavila 40 rođendan: Imala je samo jednu želju

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Slađa Allegro jučer je proslavila 40 rođendan, a na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da su je  iznenadili slavljeničkom tortom. 

– A samo smo došli da ručamo… Ponosna na svoje godine, svaku boru i sijedu, na sve. I na loše i na dobro. Kad legnem uveče samo se zahvalim Bogu na svemu što mi je dao. Zamolim ga da mi sačuva najmilije, a pozdravi one koji su otišli – napisala je, između ostalog, Slađa. 

Podsjećamo, slavna pjevačica je nedavno proslavila prvi rođendan kćerke Mile. 

– Dan po dan i prođe godina. Još se sjećam tvog mirisa, zalizane kose na gore kad mi te donesu, nisi plakala, svaki put si ušla tako smirena kao da si znala da se bojim hoću li moći, hoću li umjeti. Kao da si znala da mi treba tvoja podrška i razumijevanje. I sad si takva, osjetiš sve. Kažu mala djeca ne znaju. Ti sve znaš! Ti osjetiš i moju sreću i moj strah i ponekad umor, mada se trudim da uvijek budem najbolja, ali i najbolji imaju pravo da se nekad umore jel da? Trudi ću se da ti budem ono što je moja majka meni, i bit ćes najsretnija cura na svijetu. Živjela mi sto godina sretna i nasmijana ružo moja mirisna – napisala je ona tada emotivnu poruku. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti