Emina Jahović prisjetila se odrastanja

Piše: Redakcija

Emina Jahović danas ima i više nego dovoljno, u odnosu na to kako je odrasla. Pjevačica je ispričala da njeni roditelji, iako ljekari, nisu bili svrstavani u bogate. Iz tog razloga, kako je istakla, ona nije hirovita.

Voli da potroši, ali na ono što joj zaista treba.

– Moj otac i majka nisu imali neko nasljedstvo iza sebe, a kao ljekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sjećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živjeli teško, da nam je, recimo i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dijete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u djetinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mlijeko i jogurt, koje nismo smjeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava djevojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasljeđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove – prisjetila se Emina prošlosti, a onda i otkrila planove za budućnost, piše Kurir.

Na iznenađenje mnogih, izgleda da će uskoro okačiti mikrofon o klin.

– Moja ljubav je pisanje pjesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku – rekla je ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti