Prva porodična turneja

Piše: Redakcija

AFP

Princ Harry i Meghan Markle su putem svog službenog profila na Instagramu najavili da na jesen putuju u Afriku, a pridružit će im se i sinčić Archie Harrison.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa kažu da su prihvatili zahtjev britanske vlade da “ove jeseni odu na turneju južnom Afrikom”. 

AFP

Posjetit će tako Južnoafričku Republiku, a Harry će otići i u Malawi i Angolu, kao i na “kratki radni posjet Botswani”. 

– Vojvoda i vojvotkinja se stvarno raduju susretu s vama na terenu i nastavku podizanja svijesti o utjecaju lokalnih zajednica diljem Commonwealtha i šire. Ovo će biti njihovo prvo putovanje kao porodica-  stoji u objavi na Instagramu.

Javnost je dosad uskoro dvomjesečnog Archieja imala priliku vidjeti samo jednom, i to na službenom fotografiranju nekoliko dana nakon rođenja pa obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju nove fotografije. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti