Veliki holivudski zavodnik otkrio svoju romantičnu stranu

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Slavnog holivudskog glumca Georgea Clooneyja smatraju za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a sada je otkrio i svoju romantičnu stranu. Glumac je svoju voljenu suprugu Amal Clooney odveo na jednu posebnu romantičnu večeru u Veneciji. Na večeru su stigi iz svoje vile koja se nalazi na jezeru Como.

Par zasigurno proživljava pravu ljubavnu bajku kojoj su svjedoci svi prisutni koji su se našli ispred restorana kojem je pristigao ovaj par. George je za svoju voljenu unajmio skupocjeni brod te je odveo do samog parga popularnog restorana, a nakon čega su imali kratku šetnju po kuhinji uz chefa restorana.

https://www.instagram.com/p/BzIl_Xeoowv/

Za večernji izlazak sa suprugom Amal se posebno sredila. Obukla je haljinu s otvorenim dekolteom, a svoju je kosu kao i uvijek uredila u glamurozne valove.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti