Vladimir Vranješ uživa s kćerkicom Nikom

Piše: Redakcija

Bh. rukometni reprezentativac i igrač mađarskog kluba „Tatabanja“, Vladimir Vranješ i njegova supruga Nina prošle godine u oktobru su dobili kćerku Niku. Ponosni otac je za magazin „Azra“ govorio iz porodičnog doma u Budimpešti, a nije krio sreću zbog dolaska nasljednice nakon Nikinog rođenja

– Svako ko je postao roditelj zna da se taj osjećaj ne može opisati riječima. Sreća je još veća zbog toga što sam tokom cijelog porođaja bio uz svoju ženu, te smo zajedno dočekali i prvi put vidjeli naše dijete. To je nešto zaista nevjerovatno – kaže Vladimir.

On nam je otkrio i to da nije bio uspaničen u momentu kada je Nina krenula u bolnicu.

– Nisam bio uplašen zato što se sve odigralo polako i Nina nije imala bolove. Zapravo smo, nakon što smo popili kafu, otišli na kontrolu i tada su je zadržali i rekli da će je isti dan i poroditi – objašnjava on i dodaje da sa suprugom nije podijelio obaveze kada je riječ o brizi o kćerki.

Danas je Nika malo starija i ponosni otac može uživati u njenom smijehu i igri u vrućim ljetnim danima, nakon što su odlučili da ih provedu na hrvatskim plažama. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti