Marija Šerifović o Džejli: Tresla sam se strepeći da ne napravi grešku

Piše: Redakcija

Nije tajna da je poznata pjevačica Marija Šerifović od samog početka takmičenja “Zvezde Granda” podržavala mladu Goraždanku Džejlu Ramović. No, to svakako ne znači da joj nije  bila i jedan od najvećih kritičara, a  za “Story.rs” je otkrila da misli da Džejli tokom takmičenja nije bilo  lako. 

– Oni koji su najmanje prihvatali moje savjete ispadali su baš tim redom. Džejli se tražila “dlaka u jajetu”, a drugima su se tolerisali i znatno veći propusti. Nemam pojma zašto je bilo tako, valjda zato što je bila favorit. Međutim, niko od nas je nije proglasio favoritom. To nije uradila ni produkcija, već gledaoci. Stvorena je tenzija i problem kad ona izađe da pjeva. Tresla sam se strepeći da ne napravi grešku, kakva se uostalom i meni desi, pa mi niko ne zamjeri. To jedino nije bilo u redu – rekla je Marija za ovaj medij. 

Podsjećamo, Džejla je ovogodišnja pobjednica prestižnog muzičkog takmičenja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti