Buckinghamska palača u ozbiljnim je problemima: Kraljica Elizabetha se iselila

Piše: Redakcija

AFP

Nakon najezde štakora koji su zavladali starim cijevima palače, kraljica i njen dvor napustili su svoj dom, a u pomoć su pozvani i deratizeri. Navodno je kraljica ostala užasnuta brojem glodavaca koji su se počeli pojavljivati i izvirivati iz ventilacije i cijevi u palači te je odmah odlučila otići dok se problem ne riješi. 

– Miševi i štakori su sve veći problem u Londonu, a posebno se to osjeća u jako starim zgradama. Osoblje u prizemlju i podrumu palače sve je uznemirenije povećanjem broja glodavaca koje se može vidjeti kako trčkaraju hodnicima u svako doba dana – rekao je izvor iz Buckinghamske palače. 

https://www.instagram.com/p/By0fY4onKZZ/

Na kraljičinu žalost, s obzirom na to da je London lučki grad na rijeci, malo toga se može učiniti po pitanju suzbijanja rasta broja štakora i miševa. 

Kraljičino je osoblje pozvalo deratizere ne bi li barem malo popravili situaciju. U palači su štakori viđeni čak i u kuhinji, što zbog higijenskih i zdravstvenih razloga definitivno nije prihvatljivo. 

Kraljevska porodica s kraljicom napustila je dvor za vrijeme saniranja problema, a navodno se Elizabetha lično zabrinula zbog zdravstvenih prijetnji koje štakori mogu predstavljati. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti