Melania Trump ponovo u centru pažnje

Piše: Redakcija

AFP

Dolaskom na Kongresni piknik koji organizira predsjednik SAD-a svake godine ispred Bijele kuće, najveću pažnju pokupila je Melania Trump. Prva dama SAD-a pojavila se u modroj haljini s bijelim tačkicama, a njen outfit izazvao je pažnu prisutnih, kao i veliki osmijeh koji je nosila na licu, na koji kod nje i nismo baš navikli.

AFP

Mnogi posjetioci ostali su u čudu kada je Melania pokazala svoju susretljivost, prilazeći djeci kojima je davala ruku, a čak jednu bebu uzela je i u naručje, te cupkala s njom u visokim potpeticama. Ugledavši se na suprugu, čak i Donald je bio obazriv prema djeci, ali mu to pak nije pošlo za rukom. Sva okupljena dječica okrenula su se prema Melaniji pružajući joj ruke.

AFP

AFP

Za ovu prigodu Melanija je odabrala visoke bijele potpetice s potpisom Louboutin, a mnogi komentiraju kako su bile jako udobne čim je uspjela izdržati u njima iako je piknik trajao satima. Uz bijele salonke kao modni dodatak odabrala je i bijeli kaiš koji joj je zagarantirao eleganciju i dobar damski look.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti