Ovo je pravi razlog razvoda Brada Pitta i poznate glumice

Piše: Redakcija

AFP

Svakodnevna tema svjetskih medija postali su Brad Pitt i Angelina Jolie nakon što su iznijeli vijest da se razvode. Oni su se jednostavno našli u žiži medija i svakodnevno pune medijske članke. Javnosti je ubrzo nakon informacija o razvodu postao interesantan njihov život, pa se sve više pisalo i o bivšoj supruzi Brada Pitta, glumici Jennifer Aniston.

Iako je prošlo više od 14 godina od njihovog razvoda, javnost je počela sve više da spaja ovaj par nakon što su vidjeli da nema pomirenja između Angeline i Brada. Temu o razvodu Pitta i Aniston ponovo je pokrenuo britanski Mirror koji je ovoga puta pisao o razlozima njihovog razvoda. U javnost je isplivao i intervju Brada Pitta iz 2011., u kojem je govorio o braku s glumicom, za koji je rekao da je bio pretvaranje da je nešto što nije.

– Postalo mi je jasno da pokušavam da pronađem film o zanimljivom životu, a ja nisam živio zanimljiv život. Mislim da je moj brak imao veze s tim. Bio je to pokušaj pretvaranja da je brak bio nešto što nije. Najpametnija stvar koju sam mogao napraviti u životu je što sam za majku svoje djece izabrao Angelinu. Sjajna je majka – kazao je Brad i time izazvao velike osude fanova Jennifer Aniston.

– Žao mi je što sam pogrešno protumačen. Jennifer je jedna divna žena koja ostaje moj prijatelj – zaključio je Pitt.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti