Nakon smrti Michaela Jacksona u njegovoj sobi su pronađene jezive stvari

Piše: Redakcija
 

FOTO: INSTAGRAM

Mnogo polemike je pokrenula vijest o smrti Michalea Jacksona, 2011. godine i to kada je njegov lični doktor Conrad Murray osuđen na dvije godine zatvora, zbog nedozvoljene kombinacije i doze lijekova koje je dao Michaelu.

View this post on Instagram

Michael Jackson was honored at the 2000 “Angel Ball” alongside President Bill Clinton and Jordan’s Queen Noor. The G&P Foundation recognized his efforts to fight cancer, and the star-studded benefit raised more than $4 million that night for the effort. As he accepted the award, Michael said: “Cancer is the number one killer of children. And it is only when we join together on evenings like this, that we can summon the courage and determination to stop it from ever robbing another child of the precious gift of life or a parent of the joy of watching their child grow. God bless you all for all the love and support you have offered this evening and I love you all very much. Thank you.”

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on

Murray je doslužio kaznu, a sada detektivi Orlando Martines, Dan Mayers i Scot Smith otkrivaju šta su pronašli u sobi u kojoj je Jackson pronađen mrtav.

– Bilo je zabilješki, komada papira obljepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima – rekli su i dodali da je spavaća soba bila sva u neredu, a da su neki od tih natpisa bili poput riječi pjesama.

– Kada smo ušli u sobu u kojoj je Conard liječio Michaela, na krevetu smo zatekli kompjuter, a na krevetu je bila i živopisna lutka i fotografije beba nalik onima iz reklama – istakli su.

Detektivi su poručili i da soba nije bila ni nalik onoj u kojoj se neko liječio, ali da su pronašli torbu doktora Murraya u kojoj je bilo lijekova za koji se smatra da je usmrtio Michaela.

Kako kažu, našli su i “tone otpada, igala, praznih boca, svega onog što nije trebalo da bude tamo”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti