Najpoznatiji holivudski par zna kako uživati u ljetnim večerima

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Slavni holivudski glumac George Clooney kada je prvi put posjetio grad Como na sjeveru Italije, odmah je odlučio da tamo kupi luksuznu vilu. Od kupovine vile redovan je gost u ovom gradu uz jezero, a svakoga ljeta tu mu se pridruži i supruga Amal.

Grad i jezero Como smješten je 40 kilometara od Milana, a kako prenose strani mediji ujedno je i najdraže odmaralište slavnog holivudskog para Georgea i Amal Clooney. Kada požele intimu i odmor par se zaputi u pravcu Comoa.

https://www.instagram.com/p/ByaNRZkoAfP/

Poznati glumac vilu koja se nalazi tik uz jezero kupio je još prije deset godina, a danas mu je omiljena destinacija za odmor s porodicom. Za ovu vilu vežu ga i lijepa sjećanja jer je upravo tamo upoznao svoju suprugu Amal. U posljednjih nekoliko godina par za vrijeme ljeta obavezno dolazi u ovaj gradić, a otkako su postali roditelji sa sobom dovode i blizance Ellu i Alexandera.

https://www.instagram.com/p/BwjuGzLB6Yd/

Za vrijeme nedavnog romantičnog izlaska paparazzi su uspjeli uhvatiti gdje se nalazi ovaj par. Bili su na večeri, uvijek dotjerani, naročito Amal. Uprkos gužvi koja je nastala nakon dolaska novinara i fotografa bračni par uhvaćen ispred restorana nije skidao osmijeh s lica.

View this post on Instagram

#AmalClooney #FullHollywood

A post shared by FULL HOLLYWOOD✨❤️🙏🏽 (@fullhollywood) on

Pročitajte još