Nerazdvojne prijateljice odmaraju u Meksiku: Courtney Cox proslavila 55. rođendan s Jennifer Aniston

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BywZW8WDHTz/

Kako bi proslavila svoj 55. rođendan glumica Courtney Cox, koja je ostala zapamćena po seriji „Prijatelji“, okupila je nekoliko bliskih prijateljica i s njima otputovala u Meksiko. Među njima se našla i njena prijateljica Jennifer Aniston, s kojom će uskoro proslaviti i 25 godina prijateljstva. Iako su mnogi mislili kako su Cox i Aniston samo prijateljice na setu, one su dokazale da su i u stvarnom životu.

https://www.instagram.com/p/By7EzI1FcbB/

Courtney i njene prijateljice pomislile su kako su izmakle paparazzima, no, jedan od njih pronašao ih je na plaži u Cabu, kako uživaju u kupanju. U tom trenutku s njima nije bila Aniston, 50-godišnju glumicu paparazzo je vidio u kući u kojoj su djevojke odsjele, također obučenu u kupaći kostim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti