Ana i Bastian odmjerili snage: Ovako izgleda takmičenje supružnika

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Bivša srbijanska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbalski as Bastian Schweinsteiger odmjerili su snage takmičeći se u raznim sportovima, a sve je to propraćeno video zapisima na Instagramu. Snage su između ostalih odmjerili u košarci, trčanju, vožnji bicika ali i stonom fudbalu, a kako je takmičenje završilo možete pogledati u nastavku.

View this post on Instagram

Round 1: #AnaVsBasti

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

View this post on Instagram

Round 2: #AnaVsBasti

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

View this post on Instagram

The Final Round: #AnaVsBasti #WhatsNext

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Podsjećamo, Ana Ivanović je krajem maja objavila sretnu vijest da ona i Bastian očekuju njihovo drugo dijete. Svoje prvo dijete Ana je donijela na svijet u martu prošle godine, dječaka kojem su dali ime Luka, a druga beba će se roditi ove godine.

Ovaj omiljeni par vjenčao se u julu prije nepune tri godine u Veneciji, a njihovu raskošnu svadbu propratili su brojni svjetski mediji. Nakon vjenčanja Ana se posvetila privatnom životu, dok je ubrzo nakon toga Bastianu stigla ponuda iz američkog kluba Chicago Fire, koju je prihvatio, te su se preselili u Ameriku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti