Slavni glumci se ni tri godine nakon razvoda ne odvajaju jedno od drugog

Piše: Redakcija

Glumci Naomi Watts i Liev Schreiber su dugo nosili titulu para iz snova, sve dok 2016. godine nisu objavili da se razvode nakon 11 godina. No, sigurno je da im se sada može dodijeliti titula razvedenog para iz snova s obzirom na činjenicu da zbog zajedničke djece, Samuela i Sashe, nastoje da što više vremena provedu zajedno. O ovoj tvrdnji najbolje svjedoče objave koje slavna glumica postavlja na svom Instagram profilu, a na jednoj od njih se vidi Liev kako sa djetetom  vježba plesnu koreografiju, dok je ponosna mama to snimila. 

View this post on Instagram

#soundon🔊 🕺😜

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

No, ovaj njihov odnos i ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da su i u momentu kada su objavili da se razvode, istakli da će nastojati da ostanu u dobrim odnosima zbog djece. 

– Mi smo jednostavno odlučili prihvatiti da ćemo ostatak života biti na neki način partneri zbog djece, te smo ostali u prijateljskom tonu – saopštili su oni 2016. godine. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti