Jennifer Lopez završila u bolnici

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez je jučer objavila fotografiju na Instagram storyju koja je uznemirila njene fanove. Latino diva na fotografiji leži u krevetu s prekrivenom modricom na oku. Uz fotografiju Jennifer je ostavila i kratak opis „glamurozni život” te nije objašnjavala dalje. 

Ipak, danas je otišla u bolnicu na pregled. Pri izlasku nije nosila oblogu, ali joj se na kapku mogla vidjeti kontuzija nastala od udarca. Kako je modrica nastala, još nije poznato.

Mnogobrojni pratitelji zabrinuli su se za svoju divu, jer nisu navikli od nje da objavljuje ovakve fotografije. Mnogi od njih zapitali su se i hoće li pjevačica održati planiranu turneju, ali mogu odahnuti, jer ona nastavlja istim tempom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti