Irina se vratila majčinskim obavezama: Kakva majka, takva kćerka

Piše: Redakcija

Čini se da slavna manekenka Irina Shayk ne tuguje zbog raskida s Bradleyom Cooperom. Ona je prije samo nekoliko dana boravila na Islandu zbog posla, a slobodno vrijeme nastoji da provede s kćerkom Leom De Seine.  Naime, slavnu manekenku su paparazzi uslikali s kćerkom kako se igraju u jednom parku, a najviše pažnje privukli su njihovi usklađeni outfiti. 

Irina je tako nosila kratku haljinu modne kuće Burberry, a mala Lea je, također, imala haljinicu s prepoznatljivim printom ove modne kuće. Koliko uživa u vremenu koje provodi s kćerkom Irina je pokazala širokim osmijehom na licu. 

https://www.instagram.com/p/By3jyU5ho9W/

https://www.instagram.com/p/By1kUDOh3Lj/

Podsjećamo, Irina i Bradley su se vjerili 2017. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Brojna su nagađanja o razlogu njihovog raskida, no njih dvoje se o tome još uvijek nisu oglasili. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti