Milica Kokotović: Emotivna poruka za sinov rođendan

Piše: Redakcija

Poznato televizijsko lice Milica Blagojević Kokotović objavila je emotivnu poruku na Instagramu povodom drugog rođendana sina Stefana.

– Sretan rođendan ljubavi majkina, da si mi živ, zdrav i Bogom blagosloven, zajedno sa svojim bratom. Moja mazulina i mezimica, moj smisao i ljubav beskrajna – napisala je Milica ispod fotografije na kojoj se nalazi njen mlađi sin Stefan.

Lijepoj bh. voditeljici majčinstvo odlično prija, pa nerijetko na svom Instagram profilu objavi i porodičnu fotografiju sa suprugom i sinovima, Filipom i Stefanom. Jednom prilikom za naš magazin opisala je kakva beba je bio Stefan.

– Mi se samo ljubimo i mazimo. Nasmijan je i veseo, voli pjesmice i priče, sluša, prati i sad mu je sve zanimljivo. Od rođenja je poprilično dobro spavao i sada je zadržao isti ritam, što je i za očekivati s obzirom na to da smo svi porodično velike spavalice. Najviše voli kada ga Filip gnjavi, to su posebni trenuci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti