Ronaldo nije pozvan, a Shakira i suprug odbili doći na vjenčanje godine

Piše: Redakcija

U subotu u Sevilli održalo se vjenčanje godine. Naime, nakon sedam godina veze i troje djece vjenčali su se fudbaler Sergio Ramos i voditeljica Pilar Rubio. Ceremonija je ličila na event s crvenim tepihom, budući da su se pojavila brojna slavna lica. 

Međutim, s vjenčanja su izostali Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez te Gerard Pique i Shakira. 

Dok su Pique i Shakira dobili pozivnicu, Ronaldo nije bio na spisku gositju. 

Zašto Ramos nije pozvao bivšeg suigrača?

Ramos i Ronaldo godinama su igrali u Real Madridu i postali zaštitna lica kluba te bliski prijatelji. Međutim, razlog zašto fudbaler nije bio pozvan na svadbu navodno je njegov odlazak u Juventus. Čini se da se Ramos protivio njegovom transferu, a njihov odnos je od tog trenutka narušen. 

S druge strane, iako Gerard Pique igra za protivničku Barcelonu, on i njegova slavna supruga Shakira dobili su pozivnice. Međutim, par navodno se nije pojavio na vjenčanju, a još uvijek nije poznato zašto. 

View this post on Instagram

Car wash cuddles! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti