Nije se ustručavala: Slavna pjevačica pred svima poljubila oženjenog muškarca

Piše: Redakcija

Iako su fanovi to što je početkom godine raskinula zaruke sa Christianom Carinom, povezali s nagađanjima da slavna pjevačica ima aferu s Bradleyom Cooperom, čini se da je u njenom centru interesovanja neko drugi. Naime, pjevačica je šokirala fanove tokom nastupa u Las Vegasu, kada je na pozornici poljubila trubača iz svog benda. Gaga je kolegu muzičara držala za ruku i nježno mu pjevala pjesmu “Darling, kiss me”, a na kraju izvođenja su se nježno poljubili. 

To fanovima ne bi ni bilo toliko šokantno da nije poznata činjenica da je trubač Brian oženjen. 

– Ovo nije ništa posebno. Gaga je izvođačica i to je bilo zaigrano i bezopasno. To je jednostavno dio njenog nastupa. Ona i Brian se znaju već godinama i jako su dobri prijatelji – rekao je jedan od pjevačicinih prijatelja. 

Pogledajte kako je izgledao taj momenat. 

https://twitter.com/gagadaily/status/1140263922055954433

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti