Burak Özçivit oduševio objavom: Moj sin

Piše: Redakcija

Poznati turski glumac Burak Özçivit posljednjom je objavom na Instagramu oduševio fanove. Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi njegova i ruka njegovog sina, a u opisu je samo kratko napisao: “Moj sin”.

View this post on Instagram

Oğlum.🤜🏻🤛🏻

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

No, ništa manje nije bila simpatična ni fotografija odijela, od kojih jedno pripada Buraku, a drugo, sudeći po veličini, malenom Karanu. 

Podsjećamo, Burak i njegova supruga, glumica Fahriye Evcen su 13. 4. ove godine dobili dječaka.  Iako su dugo od javnosti krili informaciju o njenoj trudnoći, nakon velikog pritiska publike odlučili su priznati da očekuju prinovu dodajući da su jako nestrpljivi i uzbuđeni.

– Sretni smo i uzbuđeni, to je osjećaj koji se ne može riječima opisati. Naravno, osjetljiva sam kao što to biva u svakoj trudnoći, ali sve je to prirodno. U ovom stanju ni od koga ne tražim savjete niti čitam knjige o trudnoći. To sve se nekako osjeća- izjavila je glumica tada.

Burak je u jednom intervjuu otkrio kako sa velikim žarom iščekuje dan kada će njegova supruga roditi bebu, tvrdeći da će uloga oca za njega biti najdraža koju je ikada mogao poželjeti.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Podsjećamo, Burak i Fahriye zaljubili su se prije skoro šest godina na snimanju serije “Calikusu”, a ubrzo su snimili i film “Aşk Sana Benzer” . U prve dvije sedmice prikazivanja film je pogledalo milion ljudi, a oni su postali najpopularniji turski par. Vjenčali su se 20017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. vijeka na evropskoj obali Bosfora.  Za svoje bajkovito vjenčanje, samo za najam vile glumac je platio 75.000 eura. Nakon vjenčanja se pisalo o krizi u njihovom braku, no čini se da je dolazak novog člana porodice riješio sve probleme. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti